Перегляд одного допису
Старий 26.03.2009, 11:23   #140
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Проблеми

Шановні рибацюги! Маю привід до Вас звернутись, так як питання потребує обговорення та виваженого рішення.
Наразі ситуація склалась таким чином, що наші "нерейтингові! змагання привернули до себе увагу досить численної аудиторії спортсменів. Вже маємо заявки з Франківська та Харкова, на підході Чернівці, Чернігів. Будуть спортсмени з Сум. Виходить досить серйозна компанія, котра, будучи посаджена вище за течією, як пропонував Роман(РМ) (мотивація цієї пропозиції зрозуміла і заперечень у спортсменів не викликає) займе практично весь простір "від дерев" і до Пішохідного мосту. Аматори таким чином будуть витіснені за Пішохідний місток... І тут виникає проблема. Вчора наш шановний Веб висловив припущення, що там риби менше і не варто ображати аматорів. Я з цим цілком згоден (з тим, що не треба нікого ображати), але на тренуваннях ми якраз спостерігали більшу кількість рибалок вже "за" Пішохідним мостом. Тому виникає питання - чи дійсно там мало риби?. Може хто там ловив на змаганнях ВП-2006-2008 і може щось розказати? Буду дуже вдячний за інформацію, т.я. вже на найближчих вихідних треба приймати рішення про розміщення учасників змагань. Ми можемо розірвати зону "спортсменів" на дві - одна "від дерев", інша "від мосту"... А аматори сядуть посередині. Але, окрім певних незручностей з зайвими пробіжками до біотуалету, ризикую нарватись на чергове незадоволення, що у аматорів "забрали" суперуловисту зону "за мостом". До того ж невідома остаточна кількість самих аматорів і секторів, котрі їм необхідні для розміщення.
Прошу Вашої поради, висловлюйте свої думки. Хочу запевнити тільки в тому, що жодних дій організаторів щодо притиснення аматорів не буде...
Trolik зараз поза форумом