Дякую за турботу!!! З приводу кольору чи зафарбування.... ІМХО на глибинах 10-12м метрів мало яка риба розрізнить якого кольору макінтош сьогодні одягнув Ваш воблер.Особисто мені для глибоководного тролінга більше подобаються воблери з контрастним зафарбуванням і щоб хоча б процентів 50 було в світло-зеленому чи жовтому кольорі. Але це моє уподобання... Залишилось в цьому переконати рибу

. З Стампами в Києві проблеми вже давненько, занадто багато рибалок на них ЛОВИЛИ... А ринок риболовецьких товарів дуже чутливий до пліток та слухів, тому, спочатку, відреагували підвищенням цін а потім воблер взагалі пропав з продажу і постачання на даний момент не налаштоване...

П.С. У нас тут виникала колись дискусія з приводу способу постановки губи на цей девайс. А як це роблять у Вас.
П.П.С. Вся родина воблерів Стамп Джампер включає в себе три моделі та від 2 до 3 лопаток різної форми (3 шт, здається, у середнього). Найменшу модель (десь 45-50 мм) полюбляє з'їсти окунь дорослого розміру.
П.П.П.С. Я б не відмовився від Вашої допомоги у придбанні ще 2-3 машинок великого калібру.