Скажу відверто, їхати на Волгу чи тут, у нас на Дніпрі виходити направлено на ловлю "жаби" з описаним вище комплектом можна. Але чи треба??? Запасу міцності і потужності немає, я впевнений, уже на рибі в 27 кг. А якщо це 77 кг? Що робити? Ламати вудлище? Обрізати шнур, коли рибалка навіть не годен хоч трохи відірвати рибу від дна? Чи варто заради цього пхатись на Волгу? Тому моя імха полягає на тому, що з дозволу фінансів треба: а). купити мульт; б). купити серйозне вудлище. Купівля мульта вирішить проблему тяги та міцності. З іншого боку, не варто виходити на океанські "бочки", достатньо зупинитись на трохи менших "бочечках" типу Магда 20-30, є достойні моделі у Тіка, Банакс і у інших виробників. З приводу вудлища. Вище згаданий Бістмастер до 120 грамів - один з найкращих варіантів. Я так думаю, що прут має бути достатньо жорстким, щоб нормально засікти рибу. Особисто я часто тролінгую на джерковий Прем'єр до 4 оз від СенКроя. Ще можна пошукати (були, здається, на Борщагівській 210 а "Домовому" магазині") прути від Бертуса Роземайєра. Варто звернути увагу на вудлища з верхом тесту 100-120 грамів під мульт і довжиною 3,00-3,30 метра. Чому таке довге? Тому що маневр риби вже на поверхні та навколо човна короткою палкою не завжди можна парирувати, а довгою це зробити легше.
П.С. Бажаю удачі у боротьбі з Волжськими "жабами"

.