П’ятниця 6-го лютого - до 2-ої години ночі борюся з компом. Субота 7 лютого, маршрутка на И чомусь обламалась, і я не доїхав (впадлу стало чекати якісь транспорт туди), поїхав добивати комп, не добив. Неділя 8-го лютого ранок (але піздній

) - я знову на И-рівер, чепляю на прутик новий магнієвий біомастер

, який збираюсь випробувати. Вода мутнувата, але не настільки, як трохи нижче, де був Ярос. Починаю, як завжди, з улюбленної ямки, але ні клювання

. Йду далі, до наступної ямки, так само

. Перехожу на обджиговування і обтвітчування інших, відмінних від ознак ями, частин русла. Маю вихід щупачка, він хибить, наступне закидання трохи нижче, пару ривків - є! Пєрвийнах! В цьому році! Правда щось в минулому році цей щупачок погано кущяв - мааленький, десь до 100

гр. Йду далі. Потім щупачок вже більший гр.600-700 (хорощьо кущял) на джиг (копито 2") - приманка в шахті(добре, що не в зябрах), перший раз у мене так на УЛ. Взяв на, так званій, першій бровці, проводка проти течії, як раз вздовж бровки. Довелося застосовувати зівник, теж вперше при УЛ ловлі. Через кілька десятків метрів починаю посекторно обтвітчувати широку мілину, глибина десь 1-1.2м. На другій, чи третій проводці потужний удар - і трохи меньша щучка (гр 500), воблер в зябрах

, аж зяброва дуга вивернулась

, на березі починає стікати кров’ю

. Застосовую знову зівник, воблер дістаю, але щуку доведеться забрати (блін, доведеться чистити, потрати, розділювати, ховати в морозилку). Ці дві останні щучки досить активні, навіть уходили на друге коло.
Тим часом підійшов до наступної ямки, дощить, посилився вітер. На 2" зелененьке копито на 3гр головці виловлюю пістоля судачка гр.200-300. Потім щучку до 400грам на поролончик (вихід з ямки). І вже дорогою назад ще одну таку саму, вже на копито - заглот в шахту (перша бровка, проводка під дуже гострим кутом до неї).
Як наслідок маю: 5 щучок, 1 судачок, певні висновки відносно нової катухи, дууууууже класний настрій, роботу ввечері на кухні (чистка і т. ін.). Обловив, причому одразу, новий для мене воб - дайвовскій сілвер крік шед 40мм.
Щодо катухи. Сподобалось все! Баланс з нею (234гр.) виявився значно кращим, ніж з катухою вагою меньше 200гр. Палочка ЕкстрімЛайн 0.4-6гр., 2.40м. Мабуть таке через довжину прутика.
П.С. Комп до кіця не переміг (здається проблеми з відяхою), тому фоток поки що немає.