Привіт рибацюгам і не тільки. Мінімум тексту, максимум інформації. Сьогодні рибалив на Собачому гирлі, все як завжди, погода вогонь, рибка активна. Почав від голожопих і по березі вдалину, першого смугастого зловив буквально відразу, потім ще, а потім обрізало клювання, почав міняти снасті, воблери (кренки, мінохі, волкери, поперы), тиша, правда на Чабік вихід був, але, але..., різноманітне залізо так само пішло в хід - тиша, джиг так само мовчав, потім обрив, новий поводок і знову в бій, нуль, хоча риба активна (окунь як мінімум, і щось незрозуміле, воно мене навіть налякало коли в черговий раз вийшло на полювання за дрібною рибкою прям біля мене в метрі, правда за спиною

, я припускаю що це була щука). Перепробувавши фаворитів і не тільки, вирішую що варто спробувати блешню Маніячку Поліглот 5 граммів, підчепив, і знаєте справа пішла, в цілому, сьогодні риболовлю зробила саме ця блешня. Був обмежений в часі, на риболовлю на все про все було кілька годин. Цікавий факт, сьогодні у мене був схід максимального окуня поки що в цьому сезоні, в тому красені був точно під кілограм. Практично весь окунь як і той що зійшов брав ось ось на межі підьйому приманки з води. Окунь брав принаду практично заковтнувши, дрібних особин не спостерігалося. Родзинкою риболовлі стала спіймана чехонь на п'ятий Поліглот, вона його майже з'їла!

Якось так. Всім правильним рибалкам НХНЛ! З повагою Шиян Іван.
п.с. за останні тижні три хотілося написати як мінімум п'ять звітів, але не зрослося ... що маю, то маю))