Цитата:
Допис від A
Если в рамках правил всё - показать крючки и садок - дело одной минуты. И отдыхайте себе дальше спокойно с чистой совестью. Пока я по крайней мере вижу другое на водоёмах - большинству населения мягко говоря пофиг все эти запреты и правила - каждый сам себе депутат. Лимит - собственная наглость. И пока это неискоренится из мозгов хоть с какой задумкой а что же в будущем, я готов хоть каждые пять минут уловы и крючки показывать, если это будет хоть какой то результат иметь.
|
Десь місяць тому катався я по селах Новосілки-Хотянівка, в різні там чигиря заїжджав в пошуках місця де б приктнутися, зупиняв мене робінспектор на автомобілі. Просив багажник показати. Я розумію що я міг цього не робити - я не просив ні документів, ні понятих, але хотілося. Хотілося, як говорив А, щоб зупиняли на кожному виїзді від річки і перевіряли. Перевіряли гачки, садки, фідери... поки ми не порозумнішаєм, поки не зміниться покоління і не очиститься від жадності і цинізму - нема чого нам слухати як пташки співають. Не заслужили.