Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ
У мене є такий фідер і ціна у нього в тому році була 960 грн(Бухара). Незнаю звідки взялось 265 євро? На даний момент ціни підняли і вже бачив по 1230 грн.(Ів.-Франківськ). Я ним не рибачив, але можу сказати про свої враження після детального обслідування. В загальному палка непогана, несподобались тільки вершинки. Їх є чотири (1,5. 2,5. 3,5. 4,0 OZ). З 2,5 цей бланк дуже непоганий, але коли ставлю 3,5 або 4,0 то вони жорсткіші чим друге коліно, тобто гнеться швидше коліно, і це неправильно. 1,5 OZ вершинка навпаки якась занадто мяка. Тобто мій висновок є таким - незбалансований. Але моя думка це не є закон, тому вибирайте самі. Я віддаю перевагу Бістмастеру.
Хтось може спитати навіщо я його купив? Мені його дали в якості приза на КК в Пустовітах.
|
Я згадав. Брав його до рук восени в магазині на Русанівці. Ручка там дуже своєрідна. Мені не сподобався. Не ліг, як то кажуть, в руку.
Ігоре, а у Вас немає знайомих, котрі можуть допомогти в придбанні Шимано Антарес або Спідмастер 3,96м, до 110гр щоби ціна була не захмарною?