19.04.2018, 21:37
|
#38
|
Реєстрація: 20.02.2006
Звідки Ви: Киев
Дописи: 5.797
Дякував: 3.056
Дякували 3.048 раз(и) в 1.299 повідомленнях
|
Цитата:
Допис від Владимир_
Фтопку. Перший млинець - комом  . Якщо мяско їсти зразу після засолу (як по рецепту) - воно, на мій смак, ніяке. По смаку - сире мясо з смаком спиртного , не моє. Вирішив пров'ялити - замотав в марлечку и на лоджію. Тиждень висіло і в'ялилось собі потихеньку. Спирт вивітрився, мяско гарно пахло, гарненько затвердло, вже радувався і облизуався. Але..... дружина повісила сушитись білизну біля мяска  , сам я прохлопав цей момент ... і фсьо... нема мяска, покрилось трошки пліснявою  .
З першої невдачної спроби я зрозумів, що м'ясо потрібно в'ялити обов'язково мінімум тиждень. От таке.
|
на балконе мясо сушат, а вялят в холодильнике )))
|
|
|