Перегляд одного допису
Старий 23.01.2009, 15:02   #5317
donserg

Звідки Ви: Тернопіль,ТНЕУ, ІТЦ
Дописи: 51
Дякував: 2
Дякували 22 раз(и) в 8 повідомленнях
ЯК КУПУВАТИ СПІНІНГ???

На початках я користувався як спінінгіст-любитель простими китайськими катушками і телескопічними спінінгами за 3-5 доларів і думав навіщо люди купують такі дорогі причандалля. Але з часом мої власні катушки і спінінги ставали все дорожче і дорожче, і кожен раз при купівлі нового спінінга поставала проблема: Що купити? Як не прогадати? Зробити покупку оптимальною по ціні-якості?
І кожен раз треба було в Інтернеті перелопатити купу сайтів продавців, виробників і рибальських форумів. Вибрати для себе 2-3 варіанта, а тоді, якщо це можливо, знайти магазин і взявши ці варіанти в руки - зробити остаточний вибір. І тоді промайнула ідея загнати всі спінінги в базу даних, щоб робити вибірки вудилищ по будь-яких критеріях, а потім сортувати результат по відповідних параметрах.
http://rod.kvazarvps.com/?lang=ua
Тепер алгоритм вибору спінінга для мене і моїх товаришів по-хобі спростився значно, а також в рази зменшив затрати часу.

АЛГОРИТМ КУПІВЛІ СПІНІНГА

1 Робим запит на даному сайті по критеріях які нас цікавлять - зазвичай, це - довжина, кастінг і ціна (особисто мене в останній час ще дуже цікавить вага вудилища, але нажаль, не всі виробники вказують її на офіційних сайтах)
2 Обираєм для себе декілька кандидатів на покупку
3 Читаєм про них на форумах і офіційних сайтах ( сайти Інтернет-магазинів читати не варто на цьому етапі, в них у всіх однакова інформація, яку вони вміло тирять один в одного ;-)
4 Йдем в нормальний магазин(и) трусим і оцінюєм вибрані спінінги, якщо ціна нормальна купуєм, якщо вже не втерпець.
5 А можна після магазина пошукати те що вибрали тепер вже на Інтернет-магазинах і знайшовши найдешевше, купуєм там...

Я нічого не продаю, а ціни орієнтовані взяті із різних сайтів, в тому числі із Японії (ієнах).
donserg зараз поза форумом