Перегляд одного допису
Старий 14.01.2009, 23:10   #447
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від romeo(donetsk) Переглянути допис
Правильно ! Или разрешить маркер во время подготовки не вынимать или запретить растягивать на берегу ! Мне лично например не приятно когда вдоль моего сектора туда сюда будут ходить мои соперники, будут видеть что я мешаю, какие оснастки ставлю да и вообще, а вдруг я тоже захочу растянуть леску - так что мне в очередь становится ??? Тогда надо лишнего судью ставить чтобы следил за теми кто вне очереди начнет по берегу леску тягать ??? БРЭД
Попробую пояснити як можна виставити дві чи три палки на одну відстань.
До старту маркером проміряєте дно, знаходите точку, тоді підтягуєте маркер до грузила, кліпсуєтесь і вимотуєте.Міняєте маркер на кормушку, закидуєте, знову вимотуєте але уважно рахуєте обороти катушки (обороти ручки а не дужки ). Наприклад вийшло 35 оборотів. Тоді іншу палку закидуєте приблизно на туж відстань, кліпсуєте, вимотуєте і теж уважно рахуєте обороти катушки. Якщо вийшло наприклад 38 обертів, то закидуєте її, розкліпсовуєте, намотуєте три обороти і знову закліпсовуєте. Якщо 32, то три обороти змотуєте. І так само робите з рештою палок. Для впевненості можна перепровірити. Є одне но, катушки мають бути однакові.
AXIC зараз поза форумом