Цитата:
Допис від romeo(donetsk)
Правильно ! Или разрешить маркер во время подготовки не вынимать или запретить растягивать на берегу ! Мне лично например не приятно когда вдоль моего сектора туда сюда будут ходить мои соперники, будут видеть что я мешаю, какие оснастки ставлю да и вообще, а вдруг я тоже захочу растянуть леску - так что мне в очередь становится ??? Тогда надо лишнего судью ставить чтобы следил за теми кто вне очереди начнет по берегу леску тягать ??? БРЭД 
|
Попробую пояснити як можна виставити дві чи три палки на одну відстань.
До старту маркером проміряєте дно, знаходите точку, тоді підтягуєте маркер до грузила, кліпсуєтесь і вимотуєте.Міняєте маркер на кормушку, закидуєте, знову вимотуєте але уважно рахуєте обороти катушки (обороти ручки а не дужки ). Наприклад вийшло 35 оборотів. Тоді іншу палку закидуєте приблизно на туж відстань, кліпсуєте, вимотуєте і теж уважно рахуєте обороти катушки. Якщо вийшло наприклад 38 обертів, то закидуєте її, розкліпсовуєте, намотуєте три обороти і знову закліпсовуєте. Якщо 32, то три обороти змотуєте. І так само робите з рештою палок. Для впевненості можна перепровірити. Є одне но, катушки мають бути однакові.