Перегляд одного допису
Старий 14.01.2009, 13:47   #412
romeo(donetsk)

Звідки Ви: Донецк
Дописи: 366
Дякував: 37
Дякували 91 раз(и) в 42 повідомленнях
Цитата:
Допис від sergioFD Переглянути допис
5.6. Правила проведення змагань з ловлі риби фідером
5.6.1. Розмітка водойми, жеребкування, проведення змагань, прикормка, насадка повинні відповідати вимогам розділу 5.3.
5.6.2. Для ловлі дозволяється використовувати тільки фідерні вудлища, які оснащені котушками будь-якої конструкції, жилки або плетені шнури та фідерні годівниці. Забороняється використання металевих струн в якості жилки. Дозволяється мати при собі необмежену кількість запасних снастей.

5.6.3. Забороняється:
  • ловля риби на блешню, штучні мушки;
  • використання принади, що містять живу або мертву рибу, а також ікру риб;
  • навмисне багріння риби.
5.6.4. Прикормлення розпочинається за 5 хвилин до початку змагань і може здійснюватись будь-яким способом.
5.6.5. Під час ловлі вудлища можуть розміщатися на тримачах (підставках).

Это я скопировал по этой ссылке... вы серьезно что это и есть фидерные правила ?

Почему тогда запретили пользоваться отдельным маркерным удилищем на ЧУ ? Где в правилах это написано ? Количество участников в команде уже изменено ! Тут или обновлять надо сайт чаще или тогда на них не ссылаться.. они не соответствуют действительности...

Получается можно подыгрывать после заброса наживкой ? То есть я могу практически джиговать ? На течении кто ловил знает как положительно к этому относится плотва ! Значит можно когда мне сделают предупреждение ссылкаться на правила ?

ИМХО надо полностью прописать именно фидерные правила, а не ссылаться на пункт 5.3 где речь идет о поплавке ! Из пункта 5.3 следут что я вообще кормить кормушкой не могу !

5.3.5. Забороняється:
  • ловля на донку,
5.3.10. Дозволяється прикормлювання лише за допомогою однієї руки або за допомогою портативної рогатки, яку можна тримати обома руками, а також за допомогою чашки. Прикормка має бути сформована і закинута без яких-небудь пакувальних пристосувань або матеріалів (чохли, годівниці і т.ін.).

Задорнов отдыхает...

Этот пункт притиворечит пункту 5.3.10

5.6.4. Прикормлення розпочинається за 5 хвилин до початку змагань і може здійснюватись будь-яким способом.

Все это я написал не для того чтобы иронизировать, для того чтобы задумались а не написать ли отдельные правила для фидерных соревнвоаний... все что происходит на соревнвоаниях в последнее время от того что нет конкретики в них !
romeo(donetsk) зараз поза форумом