Фідером користуюся лише тоді, коли потрібна риба для юшки (під чарку, звісно). Тому користуюся виключно бюджетними вудлищами.
1. Корсар від Флагмана (3,9 м., до 90 гр). Доводилося кидати і 100 гр. кормак+прикормка з усієї дурі - не ламається сАбака

... Може, пощастило з вудлищем?

...Вважаю, що для своєї цінової категорії - найкращий вибір.
2. Магна від Бальцера (3,9 м., до 145 гр.) - досить кидучий дрючок, певно внаслідок дещо "лапшуватої" будови. Мабуть, ще більш кидучий, ніж Корсар. На вагу уваги не звертаю (не спАртсмен я

).
3. Мегафідер (3,9 м, до 110 гр.) від Банакса - досить приємна палівка. Досить легка. Маю певність, що можна перевантажувати (за аналогією з однойменними спінінговими вудлищами серії "Мега"), однак такої звички не маю (це ж не Корсар

).
Звісно, можу собі дозволити і усілякі Шимани (чи Сімани - кому як до вподоби). Але, як на мене, зовсім не поважаю вудлища цієї торгівельної марки (особисте)... Нехай собі механізмами займаються - це в них краще виходить... Велосипеди там, котушки, коробки передач і таке інше...
P.S. На істину в останній інстанції не претендую. Це лише думка запеклого аматора фідера.
P.P.S. Про пікери не згадую, бо ця тема не згадувалася.