Перегляд одного допису
Старий 30.12.2008, 18:11   #369
Taurus

Звідки Ви: г. Киев ПП "КРЕО-Енергия"
Дописи: 66
Дякував: 2
Дякували 54 раз(и) в 11 повідомленнях
Вітаю Ігоре Ярославович Вас на форумі ДР . Вибачте, що повторюсь для Вас, адже ці питання я задавав Вам на сайті ІФФРС. Викладить будьласка відповіді на цьому форумі, думаю багатом буде цікаво їх прочитати (а може хтось щось доповнить). Одже:

Я думаю, що область, яка висуває одну команду фідерменів недосить високого спортивного рівня (фідерний спорт в ній слаборозвинений) має дуже невеликі шанси зайняти призове місце в боротьбі з трьома командами висококваліфікованих фідерменів області, в якій фідерний спорт знаходиться на більш високому рівні. Можливо краще зробити навпаки - останній "10-ці" або "5-ці" дати, як кажуть "фору" - дві чи три команди від області. Це збільшить "приток" нових людей з областей, де фідер, як спорт, слаборозвинений. Відповідно, в областях, де багато сильних команд боротьба за участь на ЧУ на обласних відбіркових змаганнях буде більш "жорсткою", відповідно якіснішою, адже їхати доведеться тільки одній команді. А взагалі, я (і не тільки я) за рівну кількість команд від усіх областей (по одній, або дві, або три наприклад) незалежно від того, як вона виступила на минулих змаганнях.

Стосовно кількості чоловік в команді: - В майбутньому нам (українцям) прийдеться захищати національні кольори на кубках або чемпіонатах різного рівня (чемпіонат світу, кубок СНД або щось подібне). В кожній країні схожі правила проведення фідерних змагань, але різниця все ж таки існує. Це, до прикладу, порядок жеребкування (пам`ятаємо міжнародні змагання 2008р.), кількість учасників в команді (Росія, Білорусія мають по 2 чол. в команді) та можливо інші відмінності. Чи є в планах ФРСУ прийняти участь (а можливо і організувати) у зборах на рівні держав, для вирішення питань подібного роду ???

Дякую.
Taurus зараз поза форумом