Микола коли на карпових змаганнях виловлюють кожні 6 хв. коропа то хіба це не темп, не динаміка. Короп не лящ і не плотва, з ним поборотись потрібно. Прочитай статтю збірної України з цього ЧС. Вони описують як працювали переможці, за рахунок чого перемогли. Можу помилитись, стаття здається в журналі "Світ рибалки". Мені знайомі правила проведення коропових змагань, згоден коли ловлять до 10 коропів за сутку то є коли відпочити. Команда з ЮАР виловила в районі трьох тон, середні розмір 3-5 кг. Основна маса риби за послідню сутку. От тобі і темп.
На рахунок марафонів.Ширина сектора було 20м. Можу сказати одне, нещасних випадків небуло.
Якщо згадаєш Рокитне, то ти ловив на одному підмості з Тохою, ззаді я, Костя і Толік пили каву, поляна накрита, примус горів, нещасних випадків небуло.
Ще я хочу, щоб всі зрозуміли, я не борюсь за тандем.Так, це цікаво попробувати, але не на ЧУ а можливо на інших змаганнях, менш вагомих. Просто я нехочу щоб про нас говорили, якщо зменшити дистанцію, то ми покалічим одне одного.
А як на рахунок крилатої фрази -"В умілого і долото рибу ловить" ?
|