Я не виступаю в підтримку тандему, але хочу спитати у sergioFD про техніку безпеки. Як тоді карпятники справляються з цим, коли їх теж як мінімум двоє в секторі і чотири палки? Тай груза у них неменші і гачки теж. Читав про ЧС 2008 по коропу в ЮАР. Команда переможець виловила масу риби, по статистиці всередньому приблизно кожні 6 хвилин вони виважували коропа. Змагання проходить 72 години, спортсмени виснажені, а якщо ще й взяти до уваги ловлю в нічний час, то як вони непокалічили один одного. Думаю на рахунок техніки безпеки це невдалий аргумент саме проти тандему. Тай фідеристи у нас не з двома лівими руками ( якщо хтось шульга, то читати " з двома правими"

).
Хоча я розумію вас, якщо непомиляюсь на одному з ЧС ви зломали ногу і виступали в гіпсі. Неподумайте, що я якось хочу вас вколоти чи щось типу того, навпаки, дійти до фінішу в такому стані це мужній поступок.
Думаю, що Дутчаку потрібно розробити правила ТБ, перед змаганнями довести їх до відома всіх учасників ( ознайомити ), навпроти своєго прізвища кожен ставить підпис про ознайомлення і будь добрий, дотримуйся. Так сказати первинний, чи ввідний інструктаж проведено.