Я за таку схему яка є на даний момент. Пояснюю це тим, що хоч із шкіри вилізь та вона сама по собі не поміняється. Для цього ми вибираємо обласних голів, вони республіканського і на своїх зборах повинні приймати рішення.Правильні вони чи ні? Однозначно важко сказати, скільки людей, стільки думок.
За який формат проведення ЧУ я? Якщо вам цікаво, то я за рівноправний, тобто по одній команді від обл., без всяких бонусів. Але так як на даний момент не всі обл. делегують своїх представників на ЧУ, то можна зробити по дві команди. Тоді не буде спорів між обл., і кожна окрема обл. вже сама буде вирішувати за яким принципом відбирати команду на ЧУ.
На рахунок того щоб зробити ЧУ відкритим ? Тут я не погоджусь. Всежтаки це ЧУ і потрібно тримати марку. КУ відкритий, на ці змагання приїзжають і спортсмени і , вибачте, ні. Інколи важко зрозуміти коли учасник КУ починає задавати банальні питання, хоч і його можна зрозуміти, він десь якось попробував ловити фідером і зразу на КУ. Щоб не втратити високий статус ЧУ неможна ці змагання робити відкритими. Це моя особиста думка.
|