Цитата:
Допис від Trolik
Шановні, а може не варто плутати тепле з м'яким...
1. Кубок Києва є відбірковим на Кубок України. Чемпіонат Києва є відбірковим на Чемпіонат України. Ці лінії близькі, паралельні але не перетинаються. Кубок Києва не може бути рейтинговим змаганням, т.я. цей турнір комерційний.
2. Місце Кубка України в Запорізькій обл. ще не визначене. Самі організатори не виключають, що це буде коропова водойма...
3. Квота Києва, як приймаючої сторони ЧУ - 2 команди - 8 спортсменів. На цьому КРАПКА.
2 Каа. Читай... Я ж написав, що запропонований список водойм/акваторій дозволяє проявити всі грані таланту спортсмена. На Тимофіївці є лящ, він там дійсно ЄЄЄЄ!!!. Не хочеш коропа - я тобі розкажу, як там ляща ловити....
|
Ты знаешь мне абсолютно всё равно где ловить и что ловить. Просто сам здраво подумай: выигрывают турнир чистые карпятники, едут на реку и чего? Есть логика? Ну и по результатам одного турнира, я считаю отбираться туда не стоит. И почему, я писал. Потому что если на ЧУ и КУ поедут 2 разные команды, нас, киевлян в рейтинге не будет. Потому что (повторяю блин) всеукраинский рейтинг фидеристов Дутчак И.Я. составлял на основе ЧУ и КУ. Только ДВУХ турниров. Соответственно шансы на попадание в сборную Украины приравниваются к нулю.

А вообще, надо собраться и решить, токо без галдежа, спорные вопросы решаем голосованием. Считаю, что должны присутствовать команды, Домика, ГРУ и Столица. Больше я команд не знаю пока, сори если кого-то не упомянул. Мне по душе больше живое общение, а не этот инет-флуд.