Перегляд одного допису
Старий 18.12.2008, 16:06   #269
Каа

Звідки Ви: Столица, Радужный
Дописи: 305
Дякував: 643
Дякували 367 раз(и) в 65 повідомленнях
Квоты

Цитата:
Допис від SEMEN Переглянути допис
На ЧУ 2009, едут лучшие 2 команды, по результатам рейтинга.
Можна ссылку на то, где написаны 2 команды от Киева. Я читал протоколы совещаний, вот цитата:

"""Фідерна ловля

10. СЛУХАЛИ:
Керівник фідерного напрямку Дутчак І.Я. звітував про проведену роботу. Були проведені такі заходи:
– Кубок України з фідерної ловлі (пройшов у Касперівцях, зібрав 36 команд, взяли участь 14-15 областей – це велике досягнення у розвитку фідерної ловлі);
– Чемпіонат України;
– були проведені міжнародні змагання (вперше) з фідерної ловлі.

Дутчак І.Я. доповів про фінансування: було зібрано 7200 грн. (36 команд), з них 5300 грн. витрачено на поїздку на міжнародні змагання у Москві.
Стартовий внесок спортсмена при участі у Чемпіонаті чи Кубку України складатиметься з 2-х частин:
1) 100 грн. – відрахування на збірну України;
2) покриття безпосередніх затрат організаторів (згідно затвердженого кошторису).

ВИСТУПИЛИ:
Машенцев С.Б. поставив ряд запитань, зокрема, про кількість учасників змагань на наступний рік; щоб фідерні змагання не проходили на суто карпових водоймищах.
Дутчак І.Я. дав вичерпну відповідь:
– склад команди – 4 спортсмени. Від області надається 1 команда. Крім того, обласні федерації, команди яких зайняли високі місця мають можливість заявити на Чемпіонат і Кубок України наступну кількість команд:
Одеська й Івано-Франківська обласні федерації – по 2 команди;
Київська і Тернопільська обласні федерації – по 3 команди."""
Важное подчеркнуто. Вообще повторяю, то что писал в сообщении 337. И также писал в сообщении 340 о квоте. Эх.... Читайте ссылки, ведь это в наших же интересах.
Каа зараз поза форумом