Перегляд одного допису
Старий 18.12.2008, 15:49   #267
Каа

Звідки Ви: Столица, Радужный
Дописи: 305
Дякував: 643
Дякували 367 раз(и) в 65 повідомленнях
конструктивне обговорення

Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
Трохи розгорнутіше подам свою пропозицію...
Тут часто бувають представники всіх клубів, котрі входять/планують входити в КФРС, тому можемо почати конструктивне обговорення.
Рейтинговими можуть бути 3 змагання:
"Весняна плітка-2009" - 18-19.04.09. Темпова ловля на течії дрібної риби
"Тимофіївка-2009" - 23-24.05.09 (орієнтовно), Рокитне. Ловля на стоячці дрібної і крупної риби.
"Набережна-2009" - 18-19.07.09 (орієнтовно). Ловля на течії дрібної і не дуже дрібної риби, акваторія ЧУ.
Рейтинг - сумма клубних балів за результатами 3-х змагань і кращі їдуть (чи йдуть пішки, кому близько) на ЧУ.
Чому саме ці водойми? Вони різні за тактичними схемами та технікою лову. Тобто, спортсмен має можливість показати всі грані свого таланту.
Дата ВП-2009 визначена і може бути змінена тільки за несприятливих погодніх умов. Інші дати залежать від календарів ФРСУ, КФРС та облФРС (не маю зараз під рукою) а також турнірів Трабукко, Колмік і "Дім рибалки". Якщо є конструктивні думки - давайте обговорювати...
Согласен насчет Весенней плотвы и Набережной. Тимофеевка? Классный вариант, с радостью бы посоревновался, но не в следующем году. Почему? Да потому что и ЧУ-2009 и КУ-2009 будут проводится на Днепре. Не вижу смысла в подобном отборочном турнире.В 2009 году должны ехать сильнейшие на реках.
Рейтинг я думаю должен быть клубный, ну например, едут 4 человека от РСК Сосулька (Киев-1) и 4 человека от РСК Морковка (Киев-2).
Ну и зачет отборов. Я думаю отбор должен быть по результатам 5-ти лучших этапов. (ну в смысле всего три соревнования, этапов 6, 5 из них зачетных).
Каа зараз поза форумом