Цитата:
Допис від Trolik
Трохи розгорнутіше подам свою пропозицію...
Тут часто бувають представники всіх клубів, котрі входять/планують входити в КФРС, тому можемо почати конструктивне обговорення.
Рейтинговими можуть бути 3 змагання:
"Весняна плітка-2009" - 18-19.04.09. Темпова ловля на течії дрібної риби
"Тимофіївка-2009" - 23-24.05.09 (орієнтовно), Рокитне. Ловля на стоячці дрібної і крупної риби.
"Набережна-2009" - 18-19.07.09 (орієнтовно). Ловля на течії дрібної і не дуже дрібної риби, акваторія ЧУ.
Рейтинг - сумма клубних балів за результатами 3-х змагань і кращі їдуть (чи йдуть пішки, кому близько  ) на ЧУ.
Чому саме ці водойми? Вони різні за тактичними схемами та технікою лову. Тобто, спортсмен має можливість показати всі грані свого таланту. 
Дата ВП-2009 визначена і може бути змінена тільки за несприятливих погодніх умов. Інші дати залежать від календарів ФРСУ, КФРС та облФРС (не маю зараз під рукою) а також турнірів Трабукко, Колмік і "Дім рибалки". Якщо є конструктивні думки - давайте обговорювати...
|
Согласен насчет Весенней плотвы и Набережной. Тимофеевка? Классный вариант, с радостью бы посоревновался, но не в следующем году. Почему? Да потому что и ЧУ-2009 и КУ-2009 будут проводится на Днепре. Не вижу смысла в подобном отборочном турнире.В 2009 году должны ехать сильнейшие на реках.
Рейтинг я думаю должен быть клубный, ну например, едут 4 человека от РСК Сосулька (Киев-1) и 4 человека от РСК Морковка (Киев-2).
Ну и зачет отборов. Я думаю отбор должен быть по результатам 5-ти лучших этапов. (ну в смысле всего три соревнования, этапов 6, 5 из них зачетных).