Цитата:
Допис від Trolik
Шановні, не варто... знову піднімати вже вирішені питання. Благородна, на мій погляд, ціль - об'єднати кращих фідеристів Києва у сильну команду, розвалилась, та й Бог з нею. Час нас розсудить, а будь-які спроби пофехтувати після бою буду різко обрубати не зважаючи на належність до того чи іншого "фронту".
З питання рейтингових змагань маю дещо запропонувати.
1. Збираємось (хоча б на рівні голів клубів/секцій чи капітанів команд) до Нового Року у присутності Якова Андрійовича Двірного.
2. Складаємо список змагань, котрі визначаються рейтинговими. Їх може бути 2 або 3 - на більшу кількість хотів би аргументів... 
3. У рейтингових змаганнях можуть приймати участь і інші спортсмени, але рейтинг розраховується тільки для членів КФРС.
4. Пропоную "Весняну Плітку-2009" проводити у двох заліках - "Аматори" та "Спортсмени". Спортсмени грають 2 дні за Правилами ФРСУ. Це дозволить включити "ВП-2009" до рейтингу.
І ще декілька моментів. Офіційний ЧК не є відбірковим на ЧУ. Це вже погоджено з Президентом КФРС. Треба розробити механізм підрахунку рейтингу чи скористатись готовим. На ЧУ-09 їдуть дві команди від Києва (8 спортсменів).
2 Бадардинов. Поправ своє повідомлення в частині назви нашого клубу. 
|
Отвечаю по пунктам:
1. Я готов встречаться, интересует дата.
2. Я за 3 отбора.
3. Согласен.
4. Согласен.
Вопрос. А окуда информация про 2 команды от Киева? И какие будут предложения по отбору на Кубок Украины? Я считаю, что те, кто прошёл Киевский отбор, тот едет и на ЧУ и на КУ. Хотя бы потому что И.Я.Дутчак рейтинг спортсменов составлял на основе ЧУ и КУ. И всё