Перегляд одного допису
Старий 10.07.2017, 13:01   #5
Vasil'
 
Аватар для Vasil'
 
Реєстрація: 03.04.2006
Звідки Ви: Київ, Троя
Дописи: 2.288
Blog Entries: 2
Дякував: 5.473
Дякували 3.606 раз(и) в 1.060 повідомленнях
А я не давно взнав такий варіант, як додати кислинку до борщу.. Теща ось в селі готувала борщ і додавала в нього свіжу ягоду - порічку (червону смородину).. На 3-4л кастрюлю кидала приблизно гарну жменю ягоди. Цікавий смак + не треба оцту чи дорогуватого лимону.. тим більше ягода вродила
Вже порічок наморозив буду експерементувати (блендернути, з бурячком протушкувати і тп)
Vasil' зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
brutus (10.07.2017), LEO 1979 (10.07.2017)