Прокинувся в ранці з якимсь нездоланим бажанням провідати ввечері кликастого. Виглянув за вікно. Вітер... Ну й грець з ним, навіть погоду не буду дивитись, а то ще відіб'є охоту...Зібрав унцовий комплект і на роботу... Весь день не покидало відчуття, що кльову таки бути. Ох, як же довго тягнеться в такі моменти на роботі час... А от би ще й дощик під вечір влупив, порозганявши зівак і туристів...так що б на захід сонця, ти, річка і злющі клювання судачка.
Часу обмаль - близько години на все про все, він не дасть проекспериментувати. В перші ж десять хвилин скляного судачка приносить вже перевірений MadWag mini від Keitech. Не наш розмір. потрібно щось змінювати. SwingImpact 3,5 у кольорі шартрез\лайм - дві проводки і два холостих клювання . Не просік, а приманку вже на ремонт.

Шкода витрачати дорогий силікон на судачих діточок, але ж знаю, тут є і більщ-менш нормальний судак. У таких випадках в нагоді стає аналог від Select - Fetish 3 у шартрезі. Як виявилось - правильний вибір. З десяток агресивних клювать і 4 реалізовані. Один до 300 гр, і три по 500-600. Шкода що камера на телефоні не має технічної можливості робити фото у темряві

. За годину 5 хвостиків - непоганий результат, як на мене.
А головне - дощик під вечір таки влупив, порозганявши зівак і туристів...і все пройшло як того хотілось - захід сонця, ти, річка і злющі клювання кликастого.
П.с. Все відпущено.