Рибалка у вівторок.
Довго думав іти чи не іти. І ще зараза сон такий хороший і солодкий... Але ноги самі тіло понесли. У принципі не пожалів.
На старті спартачив прикормку і перловка загубилася в муті магазинної. Само собою на відходи кондитерки почали злітатися дрібні з долоню підлящики. Трохи в стороні почала брати плотвичка і раз ловиться, дай думаю її наловлю.
В сім годин здійнявся сильний вітер. Стояв по коліна в воді і думав іти з річки чи ні. Аж тут вітер на 30 сек стих і поплавок нарешті пішов під воду - є перший крупнячок. Ну, думаю на юшку хватить.
Вітер вернувся, але на горизонті появилося чисте небо - ок! постою. Таки вітер стих, прикормка вся вже в воді, кормити нічим і тут поплавок повільно так тооонеее... Лящ!
Не обішлося без курйозів - поки відійшов до машини дивлюся - вудка раком стоїть! Я до неї, тягну - а там щось масивне! Сазан? Лящ?? Соом??? Витягую плотвичку

Але погризену - зубаста хотіла взяти трофей у вигляді вудки
P.S. Насмішив дядько який ходив берегом питав за улов і бідкався на повний місяць, вітер і всяку нечисту за повний

Раза три йому сказав що у мене улов - він не чув і говорив - "Да-да, кльова немаааа, бідаааа..."