Так сталося що весь Травень я провів у селі,все складалося так як я хотів. Чекаючи вильоту хруща незнаходив містя (у вільний від сільських клопот час )виходив спостерігати за річкою(ловив на білого білу

)Травень починався холодно ,хрущ вилітав тільки теплого вечора і то якось не активно ( мало його було)Зазвичай у селі в перших числах(у тісному колі

) вже проскакували розмови що хтось і десь уже ловить на хруща, але цього разу всі мовчали. 5 травня ранок я знову вийшов на білу Десь о восьмій почув якесь булькання ,придивившись зрозумів що потрібно брати хруща і не прогадав Кілька дрібних головників та Непоганий язьОК відкрили сезон головлиної рибалки на жука

ВІдтак напротяхі цілого травня я насолоджувався рибалкою Навіть незважаючи на заморозки Головень клював

Скажу більше ,я замітив що на протязі дня є декілька якщо можна так сказати ( піків активності кльову )Це коли він реально ість ЦІ моменти не тривалі але попавши на них це реальне задоволення ГОловень тоді непропускає наживку і зовсім не боїться ні снасті ні риболова і клює буквально у вас під ногоми І у цьму я переконався сам , він збирає усе що пливе навіть упавше листя Це був незабутній травень він ще довго мені снитися буде ОТАКЕ УСім ні хвоста ,будьте людьми і берітьстільки скільки зможете з істи