Перегляд одного допису
Старий 08.05.2017, 12:36   #2140
Docklfar

Звідки Ви: Одесса,Хмельницкий Библиотекарь
Дописи: 210
Дякував: 513
Дякували 2.038 раз(и) в 87 повідомленнях
З приводу ціни речей і їх якості, я починаю отримувати задоволення від риболовлі ще виходячи з машини, а коли в руки береш толковий і правильний інструмент ці почуття посилюються, і я ще не зробивши ні одного закиду вже маю повні штани радості. Напевно тому я ловлю тим що мені подобається, і плачу "дурні гроші" за це. В мене в арсеналі топові спіни і катушки, а залізний кінь в мене ВАЗ 21043, чомусь від ловлі на ці снасті я отримую більше задоволення чим від їзди на машині вище класом.

По вобам, чомусь всі копії, з вигляду однакові воби, грають по різному, скільки пробував ганяти клонів, в воді вони не цілком повторюють рухи оригіналу, а начебто копіювання стоїть на дуже високому рівні і все має бути ідентично.
Китайці ловлять, десь може й краше, але я чомусь дуже рідко до них звертаюсь, знов через отримння задоволення від процесу ловлі " ідеальними снастями і приманками"

Ну і моя думка, якби в мене хватало грошей щоб купити всі воби в оригіналі, наврят в мене в коробці були їх копії.
Docklfar зараз поза форумом  
5 користувачів подякували
Gerd (08.05.2017), Lammer (08.05.2017), Metiz (09.05.2017), Tegeran (08.05.2017), yray (08.05.2017)