Перегляд одного допису
Старий 02.12.2008, 15:25   #126
Вова

Звідки Ви: г.Киев , Борщаговка
Дописи: 40
Дякував: 43
Дякували 72 раз(и) в 11 повідомленнях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
Маємо ситуацію - Бориспільське шосе чи як воно там офіційно називається... На світлових панно знаки з цифрами. 1-й та 2-й ряди - синій квадрат і біла цифра "70" (рекомендована швидкість 70 км/год). 3-й і 4-й ряди - біле коло з червоною рамкою та цифрою "90" (обмеження швидкості до 90 км/год).
Увага, питання!!!
Чи маю я право рухатись у другому ряду зі швидкістю 143 км/год???
П.С. Для мене це питання не риторичне і має сугубо практичне значення. Я думаю, що я маю таке право, а інспектор ДАІ зі мною не погоджується .
C юридической точки зрения-можно. Но с практической-инспектор ГАИ прав. Утверждать не буду,так как давно не ездил по этой магистрали,НО- если ктото обращал внимание, то такой приятный на вид знак автомагистрали, на время зимнего периода просто пропадает и происходит это из года в год, приблизительно со средины ноября аж до апреля! Из этого следует ,что автомагистраль превращается в обычную загородную дорогу, на которой максимальной скоростью является- 90., Все КИЕВЛЯНЕ знают, что дорога от Киева до Борисполя- это автомагистраль-а вот так это или нет, убеждается не каждый.
Вова зараз поза форумом