Привіт народ. Сьогодні нарешті вирвався

. Картопля, профспілкові діла і все таке не давали змоги зробити це раніше. І от о 17-00 я в Лебедівці. Поки дійшов до минулорічного місця оминув 2 нових паркани. Князьки скоро перегородять і воду і повітря, до води вже навіть дивитись заборонять. Ну хрін з ними з убогими, я на рибалці!!!! Взяв свій улюблений комплект, Азура соліус 0,5-5, 1000 екусіма, і звичайно Азура д.....й - мабуть найкраща гумка для вокуня. За ним і приїхав. Закинув і роблю проводку, і тут він!!! стук в руку!!! не підсікаю, насолоджуюсь моментом, ось іще один, іще.... Цього моменту чекав з листопада, і ось 1-ий окунчик в руці, розміром... е...короче у мого синульки навіть більший

. Потім був 2,3,4, і 5 вокунь троха більшого розміру. Взагалі по рибі поки тоскливо, мальок не вистрибує з води, кльоваки вяленькі, просто повисають після 1 тичка, але для 1 разу піде. Всі попливли підростати. Води багато, не зміг зайти в забродах так, як минулому році. Задоволення отримав, руки рибою пахнуть, чого і всім бажаю. Всім кльову та миру!