Перегляд одного допису
Старий 06.11.2008, 20:04   #717
VIVA

Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
Цитата:
Допис від Konstant Переглянути допис
По-друге. Вибачте, але нового не знайшов, мабуть не бачу. Сподобалась організація. А результати - то випадок. А щодо що в перший день у 11-тому мінус, а в другий у 16-тому плюс, маю сказати, що треба дякувати тому, хто в перший ловив у 16.Між іншим , маю трохи практики щодо такої ловлі у т. ч. на Дону та Дніпрі.Можете викреслити моє повідомлення, але така моя думка.
І я почитав. Напевне, хто шукає, той знаходить. Я фідером давненько вже не ловив, а набережну в принципі не долюблюю (хочеться, знаєте, відпочити подалі від гамору і асфальту), але знайшов немало цікавих моментів і ідей, які захотілось випробувати.

Результати, кажете, випадок? Цікаво, що наштовхнуло на таку безапеляційну думку? Особливо яскраво "випадковість" підтверджують результати пана Веселовського...

П.С.: Пригадав наші перші кроки в фідері кілька років тому... Для Дніпра прут 3,9 мінімум, тест - 150 грамів... Після прочитаного доводиться посміхатись (може навіть десь насміхатись із себе). А найголовніше ж бо зовсім в іншому...
VIVA зараз поза форумом