Сьогодні кинув балалайку в карман і поїхав на роботу, в обід зірвався до води, в кармані заплутав улюбленого чорта, про спробы визволити його з полону розломав пайку трійничка, швиденько в ближній магаз там купив перше що більш-менш підходить під мене для голого.
Пінгвінів на міському пляжі вже не мало, лід 10+ погодка шепче.
Розловив муравчика вольфрамового в чорному кольорі з першої лунку, не дивлячись на те що кивок під ним не прогинався, навіть в лінію не вирівнювався, грати прийшлось стороною в яку він прогинається сам. Раніше в такому стилі не дуже вдавалось ловити, але не сьогодні.
За 45хв часу виловив більше десятоку окунів і плотвичок які завтра підуть на живця( так як живця сьогодні купити нереально, дифіцит) тарою для якого прослужить пакет для сміття, можливо кому пригодиться, часто не має кану для живця коли він потрібний, а сміттєві пакети в машині є завжди.
Аксакали з лічинкою при мені нічого не зловили, я ритмічно бігав між ними і збирав активну рибку. На прохання поміняти пару окунів на плотву сказали що зранку в них всього 2 йоршики в прилові і такий обмін мені не світить.
Звонить будильник, залишилось 15хв дойти до машини перезутись і поїхати назад в офіс пити каву і створювати робочий вигляд.
Вот так я побачив перші клюваки на безмотил в цьому році.( на першій кризі майже 3 тижні тому ловили тільки жерлицями)
НХНЧ
|