Цитата:
Допис від Руслан72
Руслан, сделайте больше фото самой лодки! Особенно как стоите в накачаной. Хосется увидеть на сколько продавливается дно под ногами...
Дно під ногами майже не прогинається, стояти майже так само зручно як і жорстким дном (вага моя 120 кг.). В носовій частині можна впертися ногами в балони, що полегшує процес.Трохи незвична велика кілеватість, але з виходом на гліс ця особливість не так помітна.В сильний вітер ї хвилю всі в лодці залишаються сухими. В моїй попередній Колібрі КМ 330 хвиля просто переходила через ніс.Тепер про транцеві колеса: дорогі (2300грн), зроблені добротно, але рвуть інтерцептор(чи то так має бути, підскажіть).Взагалі враження про лодку неоднозначі:з одного боку лодка непогана, хлопці стараються щось добре зробити, а з другого - місцями відверта халтура в виробництві нівелює весь позитив(леєр, фарба, шов в носовій частині ,насос який треба зразу ж викинути).Імхо. Трохи фото.
|
Про краску понятно,а с носовым швом что?Почему надо выкинуть насос?Ни один производитель лодок насосы не производит,а покупает на стороне,если он не работает,его можно или починить или обменять на новый.Угол стоек транцевых,я бы сделал больше,в общем это ни на что не влияет,но не эстетично.На лодку есть гарантия,звоним производителю ,и за его счёт решаем все вопросы,можно звонить мне,прослежу что бы всё было нормально.Очень хочу понять что не так со швом,за всё время не видел ни одного травящего шва у Навигатора.И хотелось бы понять что не так с насосом,желательно с фото .