Перегляд одного допису
Старий 06.08.2016, 23:00   #51
sasha angler

Звідки Ви: івано-франківськ
Дописи: 8
Дякував: 0
Дякували 221 раз(и) в 10 повідомленнях
Перечекавши обідню спеку вирушаю знову на рибалку. Правда трішки змінюю маршрут,щоб мати можливість ловити на іншій річці. По приходу на місце ловлі швиденько розкладаюсь і вперед на пошуки голодних голавлів. Спочатку полоскав воблери, декілька хвилин пробував різні темпи проводки і от зробив "правильну" голавль в заліку, спрацював дрібний воблерок компанії salmo модель tiny. Коротка фотосесія і рибка повертається у воду. Прокидавши місцину ще декілька разів, що не дало результату,тому проджу по річці в пошуках перспективного місця. Побродивши хвилин 7-10 знаходжу перспективну яму з обраткою кидаю воблерок,голавль виходив,але не атакував. Вирішую поміняти воблер, ставлю трошечки крупнішого кренка lucky john nuna crank. Проводка перша, голавль пливе за воблером. Наступна проводка інтенсивніша, голавль стрімголов мчить за приманкою, я вповільнюю обороти катушки, голавль спритно атакує і тут цей чудовий звук фрикціону, який робить удари серця частішими. Підвожу рибу до берега, фотографую для колекції та випускаю. Наступний закид приносить ще одного голавлика, який сам вивільнився під берегом швиденько поплив на глибину.
Сонце тим часом сховалось за хмарами,подув вітер, проте не дуже сильний. Хвилин через 15 вітер стих, і можна було повертатись до комфортної ловлі.
Тим часом я переміщався на іншу ріку.
Прибувши на місце починаю обловлювати місце мініатюрною коливалочкою lucky john ima яка принесла мені приємний бонус. Отже закидую,є покльовка. Підводжу до себе і бачу,що це краснопірка, от що значить справжній хижак))
Після фотографії рибка поплила додому кликати інших своїх родичів. Але, на жаль, більше краснопірок не клюнуло.
Рухаюсь далі. Помічаю підпротилежним берегом невеличкий кущик. Одразу ж кидаю туди цю ж lucky john ima проте в трошки іншому окрасі. На 2-му закиді клюнув невеличкий голавлик. Фотографую і випускаю.
Тим часом сонце потрохи заходило за горизонт, тому я потрохи вертався назад.
Роблю декілька завершальних закидів, на одному з яких сідає непоганий голавлик на slmo tiny. Випускаю і цього бійця, та завершую рибалку.

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  sm7560d96Kg.jpg
Переглядів: 155
Розмір:  48,6 КБ
ID:	560964

Назва:  G_4Ahiw0TOk.jpg
Переглядів: 173
Розмір:  134,1 КБ
ID:	560965

Назва:  KBNCa7AIric.jpg