01.10.2006
Як завжди, Тетерів за Іванковом.
З
6-30 до 8-15 тест дивайсів від Salmo - прут на 3,75 м з тестом 10-40 і катуха ELITE EXELENCE з 3 змінними шпулями (одна з низ - матчева - не можу зрозуміти, чим відрізняється від інших двох). Таких довгих прутів ніколи не мав - Predator літає метрів на 20-30 далі від звичайного. Але це не допомогло. Судаків на старих ямках не виявилося - лише окунь. Мабуть, вже скотилися в одну велику яму у Страхоліссі

.
З
9 до 9-45 - перевірене озерце з карасями. Троє аборигенів розсекретили це озеро, де влітку ловив лише я один, але пізно. Я вже колись писав, що при t приблизно 15 і нижче карась там починає закопуватись у мул, бо глибина до 60 см. Цього разу було 14 градусів. На 11 прутів аборигенів - жодної покльовки (як і у мене, власне

)
11 - 15-30 - Ще одне придбання з виставки - Mikado Heavy feeder. Прикольна штука. Ніколи не ловив фідером. Закидаю кормак на 50 гр - витягаю піскаря грам 10-12. Потім така сама плотвичка. Потім уклейка грам на 15. Потім йорж приблизно такий самий. Потім я подумав, що улов залежить не тільки від снасті, а й від місця лову

- пішов на вир глибиною метрів 4. Ще один йорж.

. Купа холостих підсічок. Потім затріщав фрикціон, короп після підсічки рвонув у кущ - і там залишився

. Визначити масу навіть приблизно не можу, бо ніколи не витягав рибу з таким важким кормаком і таким тоненьким прутом

.
ВИСНОВОК: Біла риба і судак у Тетереві скотилися поближче до зимувальних ям. На малих озерах, які промерзають, лин і карась закрили сезон. В тих місцях залишається ще канава Іванків-Пироговичі з карасями. І велике озеро Колота верба - через місяць щука має вийти з трави і зібратися на ямках.