Доброго дня шановне панство!!! Сьогодні зранечку було кілька вільних годинок і я нарешті вирвався на місцеву мікрорічушку, яка давно вабила мене своїми пейзажами. Захмарене ранкове небо, подекуди прокапує дощик, вологість повітря 100% при 25 градусах тепла, одним словом субтропічна погода, та ще й хмара комарів супроводжувала мене скрізь куди б я не йшов продираючись через хащі до завітних місць, але усі ці незгоди миттю відійшли на другий план, а то й взагалі забулись коли на воблерок Haira TINY 33 F від LJ спокусився бійкий, злий щупачок. Головною проблемою на даній річці було знайти місце для лову та продертись через хащі, бажано дуже тихенько, що не спугнути обережних мешканців водойми, якщо це все вдавалось виконати результат не змушував себе довго очікувати. Таким чином вдалось виловити три абсолютно однакових за розмірами щупачка, голавлик також інколи проявляв свою активність, але ігнорував воблера, спокусити його таки вдалось мікроколевалкою AYU 1,8 гр. від lucky John він був зовсім невеличким, але в повній мірі продемонстрував свій жадібний «тук», звідки не візьмись вискочивши на приманку. Комари мене все ж перемогли)), тай час вже піджимав, дорогою до авто закинув ще в одному перспективному місці та отримав потужне головлеве клювання на ту ж коливалку, але нажаль риб не засікся, ось так із думкою «доловлю наступного разу» відправився додому, вкрай задоволений результатом двогодинної риболовлі….
|