Перегляд одного допису
Старий 18.06.2016, 00:29   #158
sasha angler

Звідки Ви: івано-франківськ
Дописи: 8
Дякував: 0
Дякували 221 раз(и) в 10 повідомленнях
Сьогодні спека видалась огого! термометр показував 35+
Перечекавши цю жару,швидко збираюсь і прямую на ріку. Ще вчора задумав собі, проловити інший участок ріки,так і зробив. Прийшовши на ріку,хутко розкладаюсь, перервав розкладання моєї амуніції)) дзвінок товариша. За час очікування товариша,та його собаку, я спокійно зібрав снасть. Товариш прийшов, його пес радісно поліз у воду, поки собака відпочивав у заводі, я зробив декілька закидів воблера, але результату не було. Друг повів собаку додому, поки я чекав на нього, помітив, що жерех ганяє малька. Пропонував різні приманки: воблери, вертушки,коливалки,топвотери, але мої спроби були марні, лише один вихід жереха на волкер smith towadi.
Прийшов друг,ми відправились на наступне місце. Змінивши приманку на воблер, а саме мілководний фоп, кидаю його під берег з водоростями, і зразу бац! Але холостий удар голавля. Далі у воду зайшов рибак з поплавковою вудкою, який порозлякуваа рибу...переходимо далі...
Натрапивши на місце, де я ловив в заброд, тут мені попалось не мало дрібних голавликів, які сиділи у зарослях водоростей. В даному місці показали себе добре воблерок pontoon 21 fop та мікроколивалочка lucky john ima. На фопа попався мега трофейний голавлик))
Далі я перейшов на перекат, на sv panic одразу клюнув голавль, на декілька хвилин покльовки припинились( на виводжуванні голавль нашумів ) Наступною у воду летить sv flash line голавль плив за нею, майже коло мене він клюнув та засікся. Сонце продовжувало гріти своїм промінням... Переміщаюсь на глибше місце, та ставлю salmo tiny голавлики його полюбляють доволі добре, цей голавль його також не пропустив. Хвилин через 10 насунулись хмари, на небі показалась легенька веселка і злегка почав накрапати дощ. Я швидко зібрався, промокнути не особо хотілось)) пощастило, дощу не було, добрався додому сухим
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  WPPtWL_y-JU.jpg
Переглядів: 146
Розмір:  35,1 КБ
ID:	550792

Назва:  R-nF1dZURPQ.jpg
Переглядів: 109
Розмір:  66,3 КБ
ID:	550793

Назва:  k2VVd6u-nbU.jpg