Тема: СНАСТИ
Перегляд одного допису
Старий 14.06.2016, 15:56   #2910
Strannic

Звідки Ви: м. Суми
Дописи: 244
Дякував: 170
Дякували 128 раз(и) в 45 повідомленнях
Цитата:
Допис від asuk Переглянути допис
Я напевно не точно виразився, у мене є набір паличок якими я цілком задоволений. Магічну Ультрапалку шукає товариш з посту нижче, я цікавлюся думками людей, які бачили більше і хочуть поділитися враженнями. Маю набір прутиків які закривають всі мої бажання коли їду на якесь конкретне відоме місце. Магічна Ультрапалка потрібна коли їду в розвідку і не охота таскати 2 чи більше прута, тубуса, катушки...можливо, не знаю. От маю я три палки під коливалки - до 1.75, до 3.5 та до 5 - і всіма задоволений, знаю навіщо вони мені і куди я їх беру. А на нове місце везти три штуки тільки під коливалки (вони ж всі різні, одна одну доповнюють, а не замінюють) + джиг + вобчики це жах, колись таскав, зараз лінуюся. Певно це і є український менталітет, маю те що хочу, а всеодно до сусіда заглядаю
Гарик 842 это и есть Магичный прутик,заметьте не палочка,палочка это дубинушка как по мне не имеющая конусности и гибкости,хлысткости,А вот Прутик всеми этими качествами обладает.
Единственно что вам потребуется в разведке,сам разведчикэто пару шпулек с различными диаметрами #0.4 и #0.6,что бы и по низам и по верхам не петлить при смене веса.
По катушке у меня Daiwa Steez хорошо принялась.НХНЧ.
Strannic зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
asuk (14.06.2016), yray (14.06.2016)