Перегляд одного допису
Старий 13.06.2016, 12:40   #173
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Wink

Цитата:
Допис від madd.kiev Переглянути допис
нажаль, Тарасе, в інтернетіках це не допоможе та лише почне "бурлєнія".
Головне,не зважати на думку "бурлільщиків" та мовчки,постійно,послідовно та крок за кроком робити свою справу.
Результат завжди буде. Набагато гірше "мовчання ягнят".
Я вже казав тут і ще раз повторюся:все залежить від нас,простих людей,в даному випадку-риболовів.
В мене є товариш хороший,який раніше завжди рибу додому брав (тому зі мною на рибалку не їздив !)
Що зараз маємо ?! Головників почав відпускати,жорстко "фільтруючи". На вихідних відкриття було. Питаю:"Ну як там справи,Сашко,на риболовлі ?"
Відповідь:"Нічого знакового. Гарно відпочив,достойної риби не спіймав,лише окунці невеликі ("на лодонь") файно клювали,приносячи задоволення,але я їх всіх відпускав." Його знайомі підй...ть,що дається взнаки спілкування з Тарасом (так мене звати.)
Якщо це дійсно так,то це вже-результат.
Ще цей хлопець завжди сітки дістає,не пропускаючи жодної,ріже,вивозить на берег і палить успішно,не дивлячись на кількість браків,що охороняють свої знаряддя злочину.
"В мене є мрія ..." (с) Головне,Божа допомога і,щоб ніхто не заваджав,а за іншим справа не "заржавіє". Хочу купити три катери патрульних,зареєструвати їх на власностворене громадське об"єднання,альтруїстів-ентузіастів підберемо і будемо потрохи боротися власноруч з нечистю на нашій річечці.
P.S. Відмазки "законно-не законно" не пройдуть !!!
Недавно придбали нову фабрику,зараз налаштовуємо виробництво,сподіваюся,що все буде добре і мені вона (фабрика) дасть можливість втілити задумане.
З часом поставлю басейни великі (благо,місця достатньо) і будемо іноді відволікатися на "покидушки".
F1.jpgF2.jpgF3.jpg
Dohtur78 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
16 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей