Вчорашні дощі не давали мені спокою, думав, що все, накрилась рибалка. Але сьогодні доща не було, вирішую піти на річку. Прийшовши, бачу, зо ріка прозора повністю, це мене обрадувало)
Швидко розклавшись починаю ловлю моєї любимої риби-голавля. Першим у воду летить поверхневий воблерок pontoon21 fop 32,якого я нещодавно придбав. Зразу ж отримую удар на нього, але холостий. В процесі ловлі на даний воблер було дуже багато виходів голавля, було декілька трофейних, але більшість голавлів сходило…
Змінюю приманку на anglers republic bug minnow 20 mr ну дуже крупний голавль клюнув на нього))
Наступною у воду летить одна з моїх любимих коливалочок, в саме sv fishing flash line на неї зловлено декілька голавликів.
Lucky john nuna crank 40 досить хороший воблерок для голавля, на нього було зловлено декілька голавликів, течію тримає даний воблер дуже добре, гру робить хорошу, як на легкому твічі, так і на рівномірці.
Повернемося знову до фопа. На нього, як я казав раніше, сьогодні спокусилось найбільше риби, але більшість сходило. Натрапив я на одне цікаве місце, ловив апстрімом, тягнув воблер над ковром водорослів. Зацепів мінімально було, а покльовок голавля валом.
День провів класно, перезнайомив голавлів з воблерами та коливалками вся риба відправилась рости