Перегляд одного допису
Старий 06.06.2016, 15:30   #61
sasha angler

Звідки Ви: івано-франківськ
Дописи: 8
Дякував: 0
Дякували 221 раз(и) в 10 повідомленнях
Ех, давненько я не був на рибалці...
Читаючи звіти знайомих і не тільки, страшна зависть була. Перед вихідними погодка трохи змінилася, пішли дощі, але в п'ятницю дощ перестав, а в суботу показалось сонце, що дало мені надію))
Отже настала неділя. Набивши свій рюкзак коробочками з ул воблерками та бльосинками вирушаю на ріку. Прибувши на місце лову помічаю, що вода ще трохи мутна, але мене це не зупинить))
І ось перший закид, але не приносить результату. Змінивши позицію та приманку на sv fishing flash line одразу отримую удар, підсічка і в мене в руках перший літній голавлик коротка фотосесія і він повертається в рідну стихію. Трошки зміщуюсь, та помічаю цікаву місцину, гілля верби, обвисші над травами, які опинилися у воді через підняту ріку. Тут було декілька голавликів. При першій проводці був потужний удар, але риба одразу зійшла; на наступній проводці сів менший голавлик,який трохи побув на гачку і виплюнув його)) на третьому закиді уже засікся черговий голавль, який також відправився у воду. Трохи походивши без покльовок, змінюю коливалочку lucky john eos, дана приманка принесла також декілька голавликів. Згодом змінюю приманку на " молодшу сестру" lucky john ima. На цю коливалочку спокушалося багато дрібних голавликів, які не могли засіктися, також піймано декілька трошки більших. Воблери сьогодні голавль ігнорував, з пропонованих мною rigge 35 ss, camion sr, dr, один голавлик клюнув на salmo tiny.
Впродовж рибалки мною було піймано багатенько голавликів на мікроколибалки. Радість переповнює. Ось так я відкрив літній сезон голавля
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  image.jpg
Переглядів: 604
Розмір:  50,9 КБ
ID:	547663  
sasha angler зараз поза форумом  
30 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей