Вчора з товаришем відкрили сезон з лодки. Окунь був дуже проханий, великої активності не проявляв. Після зміни мясця риболовлі, я на першому ж закиданні приманки "про щось задумався"

і воблерок полетів в очерет, змушений був за ним лізти у воду. Визволивши приманку зробив закидання поперек річки - і бабах голавлик в руках, з того місця я на протязі 20 хвилин виловив 5 голавликів, всі не дуже товарного вигляду

Також впіймав 3 залікових окуня. Так як з собою ніяких інших приманок не було то ловив на те, за чим заходив у воду: USAMI SHIKIMA, воблер в черговий раз довів свою чудову якість!
Потім рибачив з лодки, рибка відзивалась кволо, деякі приманки не працювали зовсім, деякі відзивалися не великим голавликом і окунцем. На черговому закиданні, тільки приманка впала в воду послідував удар, я думав гарний голавль але то був бонус в вигляді пристойного судачка. Потім кльов зовсім закінчився і ми вирішили поджигувати. На першій же проводці на Міт Рейнс був впійманий судачок і вже до самого закінчення рибалки ми ловили лише на джиг. Кльов був не "скажений" але задоволення приносив добре, прокльвував заліковий окунь і не заліковий судачок. Трошки рибки взяв додому, весь голавлик, невеликий окунь і судачки пішли підростати.
Працювали: Рейнс Міт 3", Усамі Шикіма, Черрі Джакал. Все інше що було в мене в коробці (а його не мало) в основному мовчало.
Миру нам і НХНЛ!