Перегляд одного допису
Старий 23.05.2016, 14:39   #936
rosomaha

Звідки Ви: г.Киев
Дописи: 4.019
Дякував: 1.779
Дякували 4.217 раз(и) в 373 повідомленнях
Arrow Дні які не йдуть в залік життя.

Все частіше на берегової риболовлі відвідує думка, що нікого не хочу навколо бачити ... Минулого разу дуже напружили не традиційной спрямованості *, гавкаючi мормодрочери.
Цей виїзд був на "ново-відкриті місця", душа вимагала спокою і релаксу.
Не далеко від місця лову побачив досить таки інтелігентного вигляду компашку з 4-х чоловік, які смажили м'ясо. Розмовляючи при цьому пошепки, за що їх заочно полюбив. Про себе сказав - це не береться до уваги, та й вудок то немає i пішов по воді аки Мойсей до місця лову. До речі вони мене надалі і сфотографували, дивуючись що в рідному Дніпрі ще залишилися такі окуні.
Смугастий вередував, всемогутні рознесені оснастки ігнорував, 70е Ріджінальди, які в минулий раз викликали фурор - навіть стусаном не вдостоїв, іноді тикав колебалкі. Дійшла черга і до топвотеров, з причини відсутності активності, з часом почав зависати подумки і робити все автоматично. На черговій проводці, вихід аля bass, руки випереджають хід думок, а думки ще десь далеко від риби, шіпяшій фрикцион повертає мене до моєї справи. Палець лягає на шпулю, пригальмовуючи хід волосіні, корчі поруч і риба розуміючи що справа пахне сковорідкою, всією своєю міццю рветься в укриття. Ось і думки стають на одну хвилю з рибою і снастю, починається короткий поєдинок, під кінець якого спливає заключна думка: так-так, саме такого дружина і просила принести додому. Під завісу, на ортодоксальний джиг, ні з чим не порівнянний тюк, короткий бій, лайтовий офсет не зробив до кінця свою справу, а судак який дав зрозуміти що він давно не пацан, зробив мені хвостом.
Були ще не реалізовані клювання, адреналінові виходи з вусами і стирчащими плавниками над поверхнею води, але річка і так була щедра на яскраві моменти.
За сім відкланявся і відбув до стольного града.
* Only baitcasting
Долучені зображення
Тип файлу: jpg 2016-05-22 20.12.56.jpg (228,8 КБ, 149 переглядів)
Тип файлу: jpg IMG_20160522_193854.jpg (222,6 КБ, 159 переглядів)
Тип файлу: jpg 525ddd600b192479395834ad1c19a5432db040d28def19016010b1ab6b76d530_full.jpg (77,3 КБ, 141 переглядів)

Востаннє редагував rosomaha: 23.05.2016 о 15:30.
rosomaha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
19 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей