Кажуть що риболовля це найважчий різновид відпочинку…..Подолавши якихось 48 км на авто прибувши погостити у рідні, та дочекавшись ранку суботи, звичайно ж вирушив на риболовлю. Екологічний вид транспорту доставив мене на улюблений ставок, в цей день я вирішив не впиратись у якусь конкретну рибу, а просто прогулятись, подихати повітрям, порибалити, одним словом – відпочити. Для такого відпочинку звичайно ж найкраще використовувати мікроджиговий комплект, що я і зробив старий добрий спін ББ 1-7 грам та котушка Sniper Spin 4 FD від Salmo які чудово балансують, та приносять задоволення від їх використання… Ранок не дуже задався по погоді оскільки був вітряний, але риб як на диво був активний, окунчика вдавалось виманювати із островів водоростей приманкою Tioga від LJ зеленого кольору. До речі із настання періоду активного росту водоростей на цій водоймі, стало набагато легше визначити перепади глибин, що дало змогу визначити нові місці стоянки полосатого…Оскільки були ще справи, завершив риболовлю і на водойму повернуся у вечері, аби обловити нові виявлені перспективні місця. Вечірній затишок був чудовим, як і активність риби, підібравши ключик до подачі приманки J.I.B Tail від Lucky John отримував чудові, злісні клювання дрібного полосатого із глибини, що приносило масу задоволень. Відвідав звичайно і свої старі місця, там де в ставок впадають кілька струмків, по причині великої кількості опадів струмки розлились і бурхливим потоком зливались із спокійною водою, змінивши рельєф дна в місцях впадання, такі місця особливо подобаються окуню, що і було підтверджено із перших закидів його клюваннями на Troutino від Lucky Jonh і далі чим нижче спускалось сонце до обрію тим активнішою ставала риба, аж до самого заходу. Карась віднерестившись також проявляв активність гучними сплесками на поверхні води, та іноді атакував окуневу приманку у вигляді личинки стрекози, навіть одного майже зловив, але не зміг його підняти через крутий берег… Ось так відвівши свою риболовну душу завершив риболовлю…Дякую за увагу…НХНЛ.