Перегляд одного допису
Старий 06.05.2016, 15:08   #67
igor_Dikanka

Звідки Ви: Полтавская обл., Диканька
Дописи: 64
Дякував: 11
Дякували 582 раз(и) в 16 повідомленнях
В пошуках судака

Коли всі нормальні люди ідуть пити горілку на травневі свята, я вирішив пару годинок по охотитись за судаком на водосховищі біля мого селища. Як тільки сонце зійшло над обрієм, я вже був на водоймі, вітру практично не було отже за допомогою мого нового шнура Dragon Fishmaker 0,06 можна буде робити максимально дальні заброси. Збираю лайтовий комплект Дайко Декстер 88” до 10 гр. + Дайва Реврос 2506 зі шнуром Dragon Fishmaker 0,06 , флюр 0,28 мм від Dragon Invisible.
Спочатку ставлю перевіреного твістера DIVER 2" в кольорі S-42-005 від Dragon + ушастий 8 гр. і без усяких понтів роблю звичайну судакову проводку. Перша точка з глибини мовчала, змістившись на 20 метрів до місця де вихід ями на ракушку отримую першу покльовку і без особливих проблем дістаю першого судачка приблизно на 600 гр.

Продовжую посилати приманку в ту саму точку, з надією що перший «козак» там був не один… Через пару забросів отримую ще одну покльовку, цього разу це був його молодший брат.

У продовж наступних 40 хв. покльовки припинилися, зміна приманок на слаги та віброхвости результату не давали. Вирішую поставити приманку схожу на драйвера: двох дюймового твістера Dancer від Dragon але судачок вперто мовчав. Повертаюся знову на яму, через пару забросів дістаю як з’ясувалося останнього кликастого того дня.

На годиннику вже 09.30 час повертатися до дому та займатися підготовкою до пікніка, маринувати м’яско і покласти пару пляшечок у холодильник. Рухаючись у автомобілі аналізував , що судак відгукувався тільки на твістера, слаги і віброхвости того дня йому були зовсім не цікаві. Як і завжди, вся риба була обережно відправлена підростати.

Всім добра та гарного настрою !
igor_Dikanka зараз поза форумом  
81 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей