Перегляд одного допису
Старий 03.05.2016, 21:40   #25
Виталий lucky

Звідки Ви: г. Житомир
Дописи: 26
Дякував: 90
Дякували 764 раз(и) в 25 повідомленнях
Довго вагався писати звіт про свою останню риболовлю чи ні, так як вона була не дуже вдала, але відсутність результату це також результат, тому врешті решт зважився….Після пасхальної відсидки дома із ріднею, відвідав одне дуже цікаве озеро, риби в ньому вистачає, що стосується хижої то це переважно окунь різних розмірів, незначно судака, та щука переважно трофейних розмірів, мілка звичайно також є, але чомусь дуже рідко попадається… Сама водойма має і значні глибини, і закоряжені ділянки, і мілину із водоростями, і подеколи зарослі очеретом береги, одним словом дуже різноманітна, і мною досконало вивчена. Прихожу рибалити я на цю водойму як мисливець за здобиччю тобто за трофейною щукою, на деяких ділянках необхідно тишком нишком пробиратися через зарослі і без лишнього шуму робити закид, щоб не спугнути «крокодила-щуку» яка притаїлася під обривистим берегом чекаючи на свою здобич….. Отже прокинувшись ще задовго до сходу сонця вирушив на водойму, зібравши свій щучий комплект розпочав із облову мілководних ділянок водойми, провівши напередодні невеличку розвідку на водоймі (про яку вже писав) хижак був зосереджений саме там, клювання його були пасивними тому ловив із флюрокарбоновим поводком, переполоскавши там свою колекцію воблерів та попперів клювань не було….Вирішую обловити за допомогою джигу глибоководну акваторію із обривистими піщаними берегами, є там одна точка наближаючись до якої серце починало битися скоріше, і з`являлось оце знайоме усім риболовам тремтіння в руках, оскільки не раз стикався там із «щуко-монстром»….Цього разу роздраконити щуку вирішив приманкою Chunk Tail від Lucky John і не дарма осільки приманка мені дуже сподобалась, особливо при ловлі щуки, навіть у повний «рибний анабіоз» на неї все ж спокушалась кликаста….Підкравшись тихенько на місце лову, роблю закид під інший обривистий берег, чекаючи на падіння приманки на дно відчуваю навіть не тичок, а просто плавно в сторону почав переміщатись шнур, інстинктивно підсікаю і складається враження просто глухого зацепу, вже мислено хотів послабити шнур, і тут відчулись тяжкі поштовхи, викачавши її на поверхню води мій погляд зафіксував флюрокарбоновий поводок який виглядав із її пащі, побачивши мене вона граціозно качнула головою зрізавши поводок, і таке враження, без поспіху попливла на глибину, залишивши слід на поверхні води…. Я ще довго був у легкому шоці від побаченої щуки вагою явно за 6 кг… Вдалося її спокусити приманкою, але бій виграла вона отже 1-0 в її користь, і я гадаю що реванш обов`язково буде…. Надалі перев`язавши снасть виловив кілька окунів на Unagi Slug від Lucky John , але вони не допомогли заспокоїти моє розбурхане серце))). А Вам бажаю НХНЛ…З повагою до єдинодумців…
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20160430_061340.jpg
Переглядів: 155
Розмір:  88,1 КБ
ID:	537608   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20160430_063802.jpg
Переглядів: 148
Розмір:  96,9 КБ
ID:	537609   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20160430_063806.jpg
Переглядів: 160