Ось і минули риболовні вихідні, точніше риболовний вихідний,а саме субота….Ранкові години вирішено було присвятити пошуку та ловлі кликастої розбійниці, а вечірні ловлі окуня…Ранок видався безвітряним і морозним температура була близькою 0 на землі спостерігався приморозок, на водойму я прибув ще до сходу сонця, оскільки дуже хотів сфотографувати ранішні пейзажі. Часта зміна погоди, буревій який був напередодні та інші фактори не сприяли гарному улову про що і свідчила гробова тиша на водоймі, не помічено майже ніякої активності на поверхні води, але чого варте було те свіже, прохолодне, ранкове повітря….. Ловлю розпочав на невеликих глибинах, безуспішно переполоскавши свій арсенал воблерів, перелаштувавшись на джигову ловлю отримав гарне клювання кликастої та навіть потримав її на гачку, але вона зійшла, залишивши слід на поверхні води та сліди від зубів на силіконі Chunk Tail від Lucky John, судячи по тактильним відчуттям вага її була далеко за 2 кг, офсетний гачок зберіг приманку, але через нього не вийшло засікти як треба рибу……Вечір і я знову на водоймі вже із найулюбленішою ультра легкою снастю, незначна зміна погоди все ж спонукала мешканців водойми до харчування…..Ключик до окуня маже одразу був підібраний ним виявивилась приманка Troutino від Lucky John в дуеті із 2 грамовою вольфрамовою мормишкою їй не було рівних, стоянка голодного окуня виявлена в місці впадання струмка, де виловлено на вищевказану приманку близько 35-40 штук невеличких але дуже приємних окунців, бонусом на цьому ж місці став щупачок грамів 300… ось так вгамувавши ранкову поразку я завершив риболовлю…. Вся риба вдало відпущена підростати….З повагою….