Цитата:
Допис від KARBON
1. маскитная сетка предусмотрена в конструкции тента? 2. как лежать на "твёрдом"?  (на одном из фото)
|
1. Антимоскитна сітка буде однозначно,зараз визначусь яким чином монтувати,бо варіантів є багато.
2. Як лежати на твердому ? Так,як на твердому.

Буде муляти,то без проблем можна підложити під спальний мішок туристичного коврика чи матраса невеличкого. То все дурниці,бо причіп-палатка мені потрібен лише для переночувати,не більше,не менше. А в разі потреби,є і обігрівач для палатки,і набір сигналізацій з датчиками руху і абсорційний холодильник Dometic на 41 літру,який мене "підштовхнув" купити Янович,та куча ін. "бебехів" для комфортного проживання.
Цитата:
Допис від Vasil'
Тарасе, як на мене проситься ще маленький столик розкладний, накшталт у вагонах поїзду? 
|
Та є такий столик.

Але,якщо бути відвертим,то я не люблю їсти (так само,як і палити) там,де сплю. Товариш намовляє намет доробити,типу маркізи,але я не хочу (можливо,поки не хочу).
Цитата:
Допис від SL
Я бы, наоборот, сделал бы чтоб середина закрывалась, и был сплошной настил. А средняя часть складывалась на дно этой выемки. 
|
Такий варіант також розглядався,але я його відхилив. В разі потреби,товариш зробить за день таку конструкцію,яка закриє весь простір,але сумніваюся що таке буде.
Саме основне,що мені все сподобалося і робилося,як я вже говорив,
повністю "з нуля",в т.ч. сам причіп, та використано якісні матеріали що служитимуть довгі роки. Там "халтури" немає !