Ех….Неділя ….Ранок….Свіже, прохолодне повітря наповнювало груди та надихало до вдалої риболовлі, в мене було кілька ранкових годин для тестування силікону Lucky John за допомогою мікроджигу. Отже навідав я одну дуже відому житомирським риболовам місцину на р. Гуйва «пряжевський міст» або «берізки», багато злачних місць вже було зайнято риболовами фідеристами, які вдало ловили весняного карасика, але мені все ж вдалося якось протиснутися поміж них та поджигувати. Ловлю почав із активних приманок славнозвісної Lucky John Tioga та Lucky John J.I.B Tail, годинне полоскання приманок не дало бажаного результату, хижа рибуля майбуть ще перебуває в після нерестовому анабіозі тому саме час пасивних приманок…..Окремо хочу виділити Lucky John Unagi Slug на яку із першого ж закиду на тому ж місці отримав чітке клювання, підсічка і глуха вага, кілька секундна боротьба і красень окунь грамів 400 вже красується перед камерою, а далі все за класикою жанру зграя окунчиків від найбільшого до найменшого оцінила даний силікон. Трошки змінюю локацію, побачив кілька раків які грілися на сонці в прибережні зоні, тому відразу промайнула думка випробувати Lucky John Rock Craw дуже гарна імітація рачка, доволі добре оброблена атрактантом, отже кілька закидів проводив дану приманку із підривами від дна без результативно, потім вирішив провести її над дном із легкими посмикуваннями кінчиком спінінга імітуючи переміщення рака в воді і відразу ж клювання підсічка і щупачок вже на фотосесії….Сонце вже добре піднялось і припікало, тому вирішено мандрувати додому…Вся рибуля відпущена…З повагою…