Кінець минулого робочого тижня вирішив завершити зі спінінгом на улюбленій водоймі. Постійні переміни у погоді відчутно відобразилися на активності риби. Улюблені точки не працювали, але перевірені приманки без риби не залишили. Зібравши лайтовий комплект (Дайко Декстер 88” 1-10 гр. + Шимано Ререніум 2500S зі шнуром Шимано Соарі Гейм 0,4 та флюром Dragon Invisible 0,28 мм.), я вирушив рухатись під лісосмугою, яка захищала від противного бокового вітру . Рибалити почав без особливих заморочок на козирну коливалку Vydra від Dragon в серебристому кольорі, повільна проводка з паузами результату не дала, а от джигова відразу спровокувала щуку на атаку. Того дня, то була єдина щука спіймана за залізну приманку, інше залізо риба проігнорувала. Потім переключився на силікон, вухатий 6 гр. + кислотний твістер Dragon DIVER 2" на класичній проводкі: два підрива_пауза з перших забросів дав результат і як з’ясувалося, найбільша кількість щуко-риб (4 шт.) було спіймано саме на того твістера. Також приємно потішив мене Лакіджоновський віброхвостик у оранжевому кольорі S-Shad tail 2,8" , одна зубата та два відкушених хвоста. Відповідно вся риба була відпущена до рідної стихії підростати.
Приємним завершенням тієї рибалки був процес дегустації фантастичної страви від шефа водойми - замаринованого лобатого в особливих спеціях за секретним рецептом, якого напередодні на джиг виловив мій товариш (11,4 кг.) . Дегустація була проведена за всіма канонами і правилами, біля каміну у мелодійному супроводі потріскування дров та душевній бесіді з шефом водойми і товаришами .
Всім добра та гарного настрою !