Цитата:
Допис від Косячок
bigfish2
З приводу zemex - зверніть увагу на мою аватарку.
|
з цього приводу згоден. сама марка - каци, хоча робить корейська JC Company.
т.я. була можливість потримати практично всі моделі на воді в тому чи іншому вигляді - лишу свою думку з цього приводу:
- є дві серії які варті цваги: bass addiction та spider. У баса дуже непогана "чуйка", "правильний" фаст, якісно зроблений. Спайдер (вже не роблять) - наймолодша серія
- ще більш-меньш Viper але сугубо для твіча, бо для джига він... м'яко скажимо не підходить
- мені те ж не подобається кормити ватників (дивлячись на Вашу аватарку :-) )
- при сьогоднішніх цінах на баса я не розумію .. "чи вони не подуріли". Бас адікшен, що зараз торгують - це друга генерація (він з роздільною ручкою) та коштує 3 к грн. За цю ціну я б його не брав, а шукав би б/в.
- всі інші серії не варті свого цінника бо ніхто не зможе відповісти на питання: "чому я винен купити земекс при тому що є Graphitleader, Tailwalk, Dragon та багато іншого за ту саму ціну"
п.м. сам продаю першу генерацію тільки через те що треба більший тест. рекомендував не через продаж мною!!!!! у товарища такий самий тільки в м'ясному варіанті - він в захваті від палки. Думаю досить "реклами" :-)
До речі!!! забувся про Tailwalk - при його ТТХ дуже розумний цінник.
Сам катав DelSol - чиста басоловка (брутальна та класична) та Gekiha - теж басовик але більш універсальний. Один з прутів що користуюсь - Backhoo KR.