Не зважаючи на несприятливі погодні умови, я не зміг втриматися від спокуси випробувати свої нові приманки від Dragon на давно облюбованній водоймі. Прибувши на місце відразу зібрав два лайтових комплекта і «lets go» !

Третина водойми була покрита маленькою кригою, це свідчило, що вода охолола, відповідно хижака потрібно шукати по дальше від берега.

Ставлю 8 гр. + Fatty pro 2,5 ” в цікавому кольорі D-41-400 , виконую максимально дальній заброс. З четвертої спроби «паркую» невеличкого щупака, в подальшому дана приманка спрацювала ще три рази.

Потім все притихло. Вирішую доловитись у даній точці змінивши силіконову приманку за залізну. Для максимально дальнього забросу ставлю коливалку Брайт фішінг Атом 14 гр. в золотому кольорі і виконую максимально повільну проводку. З другої спроби паркую ще одного шнурка. Висновок: тактика спрацювала і точка також.

Переміщуюсь до більш глибших ділянок водойми. Покльовки трохи припинилися, впродовж години лише пару тичків і один відкушений хвіст у приманки . На годиннику 09.30, вирішую повернутися на «козирне» місце , ставлю 8 гр. + морковний мансовський твістер з надією спіймати судака, з другого заброса покльовка, але в процесі виважування риба поводить себе явно не як судак, з’ясувалося, що знову невеличка щучка .

Невеликий перерив у активності кльову риби змусив мене спостерігати за сусідніми рибалками, які час від часу доставали рибу з води. Я помітив, що вони полоскали коливалки. Спочатку вирішую обловити ближню а потім і дальню дистанцію. Для облову мілких ділянок ближньої дистанції відмінно підійде коливалочка Karas від Dragon в кольорі srebny mat czern., а для дальньої 12 грамова Vydra від Dragon в серебристого кольору та Брайт фішінговський Атом 14 гр.. Результат обраної тактики довго чекати не заставив, приблизно за 30хв. було зловлено ще 6 хвостів.

Задоволення отримано, настрій на висоті. Вся риба була відпущена підростати. Час рушати додому, бо далі по плану пік-нік з родиною.
Всім добра та гарного настрою !