Перегляд одного допису
Старий 12.03.2016, 20:42   #753
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Unhappy Перший раз у перший клас або кліщі (частина друга) ...

Цитата:
Допис від Dohtur78 Переглянути допис
... основна ставка була зроблена на вечір. Але ... То пиз...ць:зненацька на траві,кущах,деревах з"явилися тисячі (без перебільшення !!!) кліщів,котрі постійно "нападали" на одяг і доводилося без перестанку з себе їх знімати ...
Сьогодні вранці знову в піднесеному настрої зустрічав світанок біля річки,але не довго радів,бо лишень вийшовши з машини побачив тих виродків,які минулого разу в прямому та переносному значеннях прогнали мене з водойми. Таке враження,що їх стало ще більше.
І,якби не одна обставина,то мав я в ср....ці таку рибалку і поїхав би додому. А обставина ця досить значуща-товариш,котрий вирішив спробувати опанувати кастингову снасть,сьогодні із своїм першим в житті комплектом,придбаним три дні тому ... Тому,прийнято рішення "ми далі йшли,ніщо не спинювало нас" (хоча,якщо відверто,то через страх ).
Я йому спочатку налаштував якось гальма в катушці (так само,як і собі зазвичай:магніти 3,осьовий "на око"),сказавши при цьому якісь там два-три речення,віддав спіннінг в руки ... І,о диво!!!,все в нього пішло,і оснастки полетіли так як треба (ну,майже так),і борід немає,одним словом,все досить файно,хоча до цього дня він ніколи не мав справи з мультами. Вникати чому так все "пішло" не хочу,бо,напевно він талановитий,або,можливо,просто комплект підібрано правильний,не можу знати,оскільки це не моє діло,а час сам покаже що воно таке ...
Щодо самої рибалки,то най їй грець ! Річка файна,погожа погода,але майже після кожної проводки доводилося з свого одягу знімати кліщів. Нетерпні умови,одним словом.
Я,всього-навсього, заробив два сходи невеличких судачків,потім спіймав щуку,вагою не менше двох кілограмів,але коли завів її в мелесенький рівчак,щоб погратися і пофотографувати в воді,то через мою дурість вона просто втікла. Хочу відмітити,що маю таку ваду:дурачитися з рибою,коли вона біля берега (чи на мілині біля моїх рук),через що ну дуже часто рибка втікає,деколи разом з воблерами,але нічого не можу з собою поробити,пороблено.
Потім,правда,чітко,посередині самого "річкового корита",тюкнув малий судачок,якого вдалося зафіксувати.
Щодо товариша,то в того якийсь підводний житель хотів вирвати з рук спіннінг сильною покльовкою,але шкода,що лишень покльовкою,бо боротьби не подарував. Але,"чтобИ уйтІ от нУля",Андрій все таки примудрився трохи дивним способом,не без допомоги свого нового комплекта (ключове речення !!!) піймати малесеньку,для мене невідому,рибину.
І це все відбувалося під аккомпанемент кліщів. Кожен з себе їх зняв штук по сто. Шкода,але,хоча перспективи вимальовувалися непогані,ми були вимушені втікати,оскільки потрібно було далеко йти до машини і щоб за білого дня повністю роздітися і перевірити своє тіло на наявність тих вампірів,тому питання побачити "вечірній кльов" не стояло. Це справді гидко !
Стосовно комплектів,то не знаю як там в товариша воно буде,але йому сподобалося і,з його слів :"Думав буде набагато гірше перший раз !",а ось для мене цей набір як вино (недарма колір червоний ), з плином часу проведеного на рибалці,подобається все більше і більше. Щоб трохи "опошлити",то скажу так:"Я тащуся від нього !"
Навіть можу взяти на себе відповідальність і порекомендувати для нормальних хлопців,однозначно не пожалкуєте.
Для інших,то таке,бо їм поради не потрібні,вони ще самі кого хочеш навчать або,як мінімум,будуть такі потуги робити,поки не обісру...ся !
[[Ссылки только членам профсоюза. ]

CIMG2145.jpgCIMG2142.jpgCIMG2151.jpgCIMG2155.jpg
Dohtur78 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
28 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей